نوتیس یاسر آسانی به باشگاه: یاسر آسانی، ستاره ۳۰ ساله و آلبانیایی استقلال، به دلیل عدم پرداخت ۳ ماه از مطالباتش، به باشگاه نوتیس (اخطار رسمی) داده است. هلدینگ خلیجفارس قول داده ظرف ۷۲ ساعت آینده ۲۵۰ هزار دلار به او پرداخت کند، اما این بازیکن تصمیم دارد پس از دریافت پول و اتمام جام جهانی، استقلال را ترک کند.
اصرار برناردو سیلوا برای بارسایی شدن: برناردو سیلوا، هافبک پرتغالی که پس از پایان قراردادش با منچسترسیتی بازیکن آزاد است، مایل است با کاهش دستمزد به بارسلونا بپیوندد. با این حال، هانسی فلیک به دلیل ترافیک شدید در خط هافبک (پدری، گاوی، دییونگ و...) هنوز چراغ سبز نشان نداده است.
خیز کهکشانیها برای جذب ژائو نوس: رئال مادرید برای تقویت خط میانی، ژائو نوس، هافبک ۲۱ ساله پاریسنژرمن را هدف قرار داده است. ژورژ مندس (ایجنت نوس) او را به رئال پیشنهاد کرده اما پیاسجی برای این هافبک پرتغالی رقمی بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیون یورو میخواهد که احتمال معاوضه او با کاماوینگا به علاوه پول نیز مطرح شده است.
پیشنهاد غافلگیرکننده به رئال مادرید: نمایندگان یوشکو گواردیول، مدافع کروات منچسترسیتی، او را به رئال مادرید پیشنهاد دادهاند. گواردیول که به دلیل مصدومیت شدید درشتنی مدتی است از میادین دور بوده، با وجود تلاش سیتی برای تمدید قراردادش، به چالش جدید در مادرید علاقهمند است.
لواندوفسکی بمب انتخاباتی فنرباغچه: هاکان صافی، نامزد ریاست باشگاه فنرباغچه ترکیه، مدعی شده که با رابرت لواندوفسکی به توافق نهایی رسیده است و در صورت پیروزی در انتخابات، این ستاره لهستانی را که فصل گذشته ۱۹ گل برای بارسا به ثمر رساند، به عنوان خرید بزرگ خود معرفی خواهد کرد.