علاقه لیورپول به ورنر و بایرن مونیخ به جذب اوپامکانو
1399/02/13

علاقه لیورپول به ورنر و بایرن مونیخ به جذب اوپامکانو

به نظر می‌رسد که دایوت اوپامکانو و تیمو ورنر در تابستان آتی این تیم را ترک کنند.

مدیرعامل باشگاه لایپزیش اعتقاد دارد که یا بازیکنان باید با قیمت واقعی خود به فروش بروند و یا پس از اتمام قراردادشان، به صورت رایگان لایپزیش را ترک کنند.
 
شایعات زیادی پیرامون بازیکنان مستعد لایپزیش وجود دارد و به نظر می‌رسد که دایوت اوپامکانو و تیمو ورنر در تابستان آتی این تیم را ترک کنند.
 
به گزارش وب سایت رسمی باشگاه لایپزیش، از اولیور مینتسلاف راجع به علاقه لیورپول به ورنر و علاقه بایرن مونیخ به جذب اوپامکانو سوال شد و او اینگونه پاسخ داد:
 
 ما هیچ بازیکنی را زیر قیمت خود به فروش نخواهیم رساند. ما این را می‌دانیم که در صورت به پایان رسیدن قرارداد هر بازیکنی، آن بازیکن می‌تواند به صورت آزاد و رایگان باشگاه ما را ترک کند و هیچ شکی در این موضوع نیست. ما یک ترکیب عالی از بازیکنان با استعداد را در اختیار داریم. نیازی نیست که ما در بازار نقل و انتقالاتی فعال باشیم زیرا به اندازه کافی بازیکنان خوبی داریم که بتوانیم در فصل بعد نیز عملکرد خوبی داشته باشیم. فقط ممکن است فروش برخی از بازیکنان در پنجره نقل و انتقالاتی برای ما ضرورت داشته باشد. تیم ما تحت هدایت ناگلزمن پیشرفت زیادی داشته است و حتی بهتر از این هم خواهد شد. بنابراین من از بابت پنجره نقل و انتقالات آرامش خاطر خواهم داشت.

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: