معاوضه پیانیچ با آرتور ملو، آغاز مذاکرات یوونتوس و بارسلونا
1399/02/05

معاوضه پیانیچ با آرتور ملو، آغاز مذاکرات یوونتوس و بارسلونا

آرتور ملو برای بارسلونا ارزش زیادی دارد اما آنها همچنین به پیانیچ هم علاقه زیادی دارند.

به گزارش رادیو کاتالونیا، میرالم پیانیچ زمانی برای بانوی پیر غیرقابل فروش بود اما اخیرا سران یوونتوس تصمیم گرفته‌اند در صورت رسیدن پیشنهاد مناسب، او را بفروشند و گزینه مناسب‌تری برای ساری جذب کنند. پاری سن ژرمن به این هافبک بوسنیایی علاقه زیادی دارد. با این حال ممکن است اتفاق دیگری در بازار بیفتد.
 
روابط بین سران یوونتوس و بارسلونا بسیار خوب است و آنها اخیرا در رده جوانان، بازیکنانی را معاوضه کرده‌اند. در واقع یوونتوس و بارسلونا مذاکرات خود را برای معاوضه پیانیچ با آرتور ملو آغاز کرده‌اند. 
 
آرتور ملوی برزیلی که تازه دومین فصل حضورش در بارسلونا را سپری می‌کند، تا سال 2024 قرارداد دارد و یوونتوس برای پذیرفتن انتقال پیانیچ به بارسلونا، او را  می‌خواهد. قرارداد پیانیچ با یوونتوس تا سال 2023 اعتبار دارد اما در ایتالیا گفته می‌شود که رابطه او با ساری چندان خوب نیست و سرمربی ایتالیایی معتقد است پیانیچ توقعات او را برآورده نکرده است. همین باعث می‌شود درها برای خروج ستاره بوسنیایی باز شود. 
 
با وجود آنکه پیانیچ 30 ساله است، اما بارسلونا علاقه زیادی به او دارد و حاضر است هافبک مستعد 23 ساله خود را در ازای او به یوونتوس بدهد. روز گذشته مدیاست نیز گفته بود یوونتوس دیگر پیانیچ را غیرقابل فروش نمی‌داند و به نظر می‌رسد در مذاکره برای خروج او است. 

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: