زیدان برای خرید داوید آلابا به مدیران رئال مادرید چراغ سبز نشان داد
1399/02/01

زیدان برای خرید داوید آلابا به مدیران رئال مادرید چراغ سبز نشان داد

شایعات در مورد آینده داوید آلابا همچنان ادامه دارد.
 
در حالیکه مذاکرات برای تمدید قرارداد آلابا و بایرن مونیخ با مشکلاتی مواجه شده، رئال مادرید نیم نگاهی به شرایط خرید او دارد.
 
به گزارش AS، روز دوشنبه Bild در گزارشی مدعی شد که آلابا احتمال جدایی و تغییر تیم را رد نمی‌کند و بارسلونا و رئال مادرید دو تیمی هستند که مدافع چپ اتریشی را اغوا می‌کنند.
 
حالا این روزنامه از چراغ سبز زین الدین زیدان به خرید آلابا خبر می‌دهد. آنها می‌گویند که سرمربی فرانسوی به خرید آلابا علاقه‌مند است و می‌خواهد او را در تیمش داشته باشد. با اینحال، مطالبات دستمزد این بازیکن می‌تواند مشکل‌ساز شود. آنها در این بحران اقتصادی باید مبلغی را هم برای خرید او به بایرن مونیخ بپردازند.
 
در حال حاضر آلابا و بایرن مونیخ برای ایجاد وقفه در مذاکرات به توافق رسیده‌اند. پینی زهاوی، مدیر برنامه‌های آلابا در این مذاکرات نقش کلیدی خواهد داشت. او در گذشته سابقه تلاش برای انتقال روبرت لواندوفسکی به سانتیاگو برنابئو را دارد.

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: