خطر AFC در کمین پرسپولیس و استقلال!
1402/11/30

خطر AFC در کمین پرسپولیس و استقلال!

کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران، خواستار تعیین وضعیت مالکیت باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال شد.

به گزارش فوتبال‌باز؛ مهلت کسب مجوز حرفه‌ای جهت حضور تیم‌های باشگاهی ایرانی در فصل آینده لیگ نخبگان و لیگ درجه 2 آسیا، روز 11 فروردین 1403 به‌پایان خواهد رسید و AFC علاوه بر مباحث مالی، این بار به‌طور دقیق وضعیت مالکیت باشگاه‌ها را نیز بررسی خواهد کرد. سال گذشته نیز ابهاماتی در خصوص تفکیک مالکیت سرخابی‌ها مطرح شد که درنهایت به حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا منجر شد اما خبرها حاکی از این است که کنفدراسیون فوتبال آسیا امسال سخت‌گیری بیشتری در این زمینه اعمال خواهد کرد.

 

در همین راستا؛ کنفدراسیون فوتبال آسیا طی روزهای اخیر نامه‌ای را به فدراسیون فوتبال ایران ارسال کرده و طی آن خواستار مشخص شدن تکلیف مالکیت باشگاه‌های بزرگ پرسپولیس و استقلال شده است. ظاهراً با گذشت چند روز از ارسال این نامه، پرسپولیس، استقلال و وزارت ورزش پاسخ روشنی را به کنفدراسیون فوتبال آسیا نداده‌اند که این سکوت می‌تواند طی روزهای آینده عواقب خطرناکی را برای دو باشگاه پرطرفداری پایتخت به همراه داشته باشد.

 

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: