عربستان پیشرفت کرده اما نه در حد اروپا
1402/11/11

عربستان پیشرفت کرده اما نه در حد اروپا

برند نوین‌دورف رئیس فدراسیون فوتبال آلمان، معتقد است که فوتبال در کشور عربستان رو به پیشرفت است و آن‌ها فقط به دنبال خرید ستاره ‌های بزرگ نیستند.

درحالی‌که فوتبال عربستان روبه‌پیشرفت است اما بازیکنان و طرفداران فوتبال در آلمان موافق روندی که سعودی‌ها پیش‌گرفته نیستند. تونی کروس ستاره آلمانی رئال مادرید، اخیراً از انتقال بازیکنان جوان به این کشور انتقاد کرده بود و همچنین طرفداران فوتبال از احتمال سرمایه‌گذاری سعودی‌ها در فوتبال این کشور انتقاد کرده‌اند. بااین‌وجود برند نوین‌دورف معتقد است که عربستان سعودی پیشرفت فوتبال را در تمام جنبه‌ها دنبال می‌کند و با انتقادات از این کشور در توسعه فوتبال موافق نیست.

 

نوین‌دورف به روزنامه آلمانی نویه زورشر سایتونگ  گفت: "از قبل برای عربستان واضح بود که موضوع فقط جذب ستاره‌ها توسط باشگاه‌ها بزرگ نیست. آن‌ها استادیوم‌های زیادی ساخته‌اند. آن‌ها می‌خواهند به مربیان و بازیکنان زیادی آموزش دهند و همین‌طور توجه زیادی به فوتبال زنان دارند."

 

نوین‌دورف اخیراً به همراه روسای سایر فدراسیون‌های فوتبال در اروپا از عربستان سعودی بازدید کرد و معتقد است شوق شدیدی به فوتبال در این کشور وجود دارد. رئیس فدراسیون فوتبال آلمان گفت: "احساس سرخوشی و شادی هواداران عربستان در جام جهانی 2022 قطر به‌ویژه پس از پیروزی مقابل تیم ملی آرژانتین، چشمگیر بود. بااین‌حال به نظرم اروپا هنوز در فوتبال جهان شماره یک باقی خواهد ماند." عربستان سعودی اخیراً میلیاردها دلار در ورزش به‌ویژه فوتبال سرمایه‌گذاری کرده است. این کشور تنها نامزد میزبانی جام جهانی 2034 است و انتظار می‌رود که حق برگزاری مسابقات را کسب کند.

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: