ایران قدرت بدنی خوبی دارد
1402/08/29

ایران قدرت بدنی خوبی دارد

ستاره تیم زیر 17 سال مراکش می‌گوید این تیم دیدار راحتی برابر ایران نخواهد داشت و باید به خوبی برای این مسابقه آماده کند.

تیم نوجوانان ایران در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی زیر 17 سال برابر مراکش قرار خواهد گرفت. ایوب شیخون ستاره تیم ملی زیر 17 سال مراکش، در‌ گفت‌وگویی اظهار داشت: "شیرهای اطلس با روحیه بالایی برای رویارویی با ایران در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی اندونزی آماده می‌شوند."

 

شیخون ادامه گفت: "بازی سختی در انتظار ماست و با تیم قدرتمندی روبرو خواهیم شد. آمادگی بدنی از برجسته‌ترین نقاط قوت آن‌هاست و بنابراین باید آمادگی کامل را برای این مسابقه داشته باشیم. ما موظف هستیم که به خوبی برای مسابقه آماده شویم. ما همه قابلیت‌ها را برای صعود داریم و هدف‌مان این است که در این دوره به بالاترین سطح برسیم. امیدوارم خانواده‌ام به من افتخار کنند و ملت نیز به ما و آنچه ارائه می‌دهیم افتخار کنند. حمایت هواداران مراکش یکی از عواملی است که ما را برای پیروزی مقابل ایران ترغیب می‌کند."

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: