رکورد مهاجم پرسپولیس
1402/08/06

رکورد مهاجم پرسپولیس

علی رضا خدادادی از بازیکنان جوان پرسپولیس در فصل گذشته بود که می ‌توانست در خط حمله مهره ‌ای امیدوار کننده باشد اما مصدومیتی سخت او را از ترکیب سرخ‌ ها دور کرد.

علیرضا خدادادی، مهاجم جوانی که از تیم امید پرسپولیس به تیم اصلی رسیده و فصل قبل در بازی رفت مقابل گل گهر دقایق کوتاهی به میدان رفته بود، پس از انجام اولین بازی لیگ برتری‌اش دچار مصدومیتی سخت شد تا بدشانسی سراغش بیاید. بعدازاین اتفاق خدادادی برای عمل جراحی دست نگه داشت و در مصاحبه‌هایش اعلام کرد: با توجه به اینکه نیازی به عمل جراحی ندارد از این کار سر باز زد و در اتفاقی عجیب بعد از چیزی حدود 10 ماه از مصدومیتش حدود سه هفته قبل جراحی شد.

 

گفته می‌شد این مهاجم جوان به مشکل عیسی آل‌کثیر مبتلا شده و با مشورت با برخی پزشکان به این نتیجه رسیده که نباید جراحی شود. عیسی آل‌کثیر چهار ماه زمان را کشت تا تن به عمل جراحی بدهد در خصوص خدادادی این دوره 10 ماه طول کشید اما علت این تأخیر عجیب بدین خاطر است که خدادای قبلاً از همین پا دچار مصدومیت شده و همین پایش را به‌دست جراحان سپرده بود و به همین خاطر جراحی مجدد کار را برایش پیچیده می‌کرد. در چنینی شرایطی پزشکان توصیه می‌کنند 8 هفته فیزیوتراپی انجام شود و اگر شرایط مهیا نبود جراحی صورت بگیرد. بااین‌وجود خدادادی بعد از فیزیوتراپی به میدان برگشت و در تمرینات شرکت کرد و بعد از تعطیلات لیگ و در مردادماه در تمرینات پیش فصل دوباره آسیب دید تا این‌که اواسط مهرماه تن به عمل جراحی داد.

 

با این حساب پرسپولیس غیر از مرتضی پورعلی‌گنجی، علیرضا عنایت زاده و یاسین سلمانی، خدادادی جوان را به‌عنوان بازیکنی که رباط صلیبی زانوی پایش را به‌دست جراحان سپرده، ماه‌ها در اختیار نخواهد داشت و دوری این بازیکن از مسابقات بسیار طولانی‌تر خواهد شد.

 

خدادادی دهم دی ماه سال گذشته مقابل گل گهر در سیرجان به میدان رفت و یکی دو روز بعدازآن بازی مصدوم شد. با توجه به این‌که او 17 مهرماه امسال تحت عمل جراحی قرارگرفته و حداقل شش ماه دور از میدان خواهد بود. احتمالاً او اواسط اردیبهشت‌ماه سال آینده به زمین چمن بازخواهد گشت و شاید یک ماه بعدازآن بتواند بازی کند. چنانچه تصور کنیم فصل بعد لیگ برتر از مرداد ماه آغاز شود دوران دوری این مهاجم جوان از مسابقه رسمی، احتمالاً 19 ماهه خواهد شد که در نوعیش عجیب است و می‌تواند یک رکورد باشد. خدادادی تابستان امسال قراردادش را برای سه فصل دیگر با پرسپولیس تمدید کرده اما از این قرارداد 5 ساله فعلاً یک فصل‌ونیم را ازدست‌داده است.

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: