افشای راز پیوستن بکهام به جمع کهکشانی‌ها!
1402/07/13

افشای راز پیوستن بکهام به جمع کهکشانی‌ها!

دیوید بکهام ستاره سابق رئال مادرید، می‌گوید زین الدین زیدان در پیوستن او به جمع کهکشانی‌ها نقش داشته است.

بکهام در سال 2003 و پس از درگیری‌هایی که با سر الکس فرگوسن در رختکن منچستریونایتد داشت، تصمیم گرفت از این باشگاه جدا شود و به رئال مادرید بپیوندد.  در آن زمان شاید کمتر کسی انتظار جدایی این ستاره انگلیسی از جمع شیاطین سرخ را داشت اما او تصمیمش را گرفته بود و در ادامه، روزهای خوبی را در کنار ستارگان بزرگی همچون: رونالدو، فیگو و زیدان در سانتیاگو برنابئو سپری کرد.

 

حالا او در مستندی که به تازگی توسط نتفلیکس از زندگی و اتفاقات دوران فوتبالش منتشر شده، اظهار نموده که دعوت زیدان از او برای پیوستن به رئال مادرید، نقش مهمی در رخ دادن این اتفاق داشته است. بکام در این خصوص گفت" زیدان پیش من آمد و می‌دانید که او خیلی انگلیسی صحبت نمی‌کند و زبان انگلیسی‌اش خیلی قوی نیست. در واقع او کلاً زیاد اهل حرف زدن و صحبت کردن با آدم‌ها نیست، با‌‌این‌حال، زیدان به سمت من آمد. ما با یکدیگر دست دادیم و او به من گفت: به رئال مادرید بیا. من شوکه شدم و گفتم آیا واقعا الان زیزو چنین حرفی به من زد؟ واقعاً هنوز عاشق آن لحظه هستم".

 

زیدان پیش از پیوستن بکهام به جمع کهکشانی‌ها، در سال 2001 به رئال مادرید پیوسته بود و پس از دو سال با بکهام هم‌بازی شد و تا سال 2006 که از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، در کنار این ستاره انگلیسی در زمین بازی کرد.

 

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: