خبر خوش ستاره استقلال به هواداران
1401/10/01

خبر خوش ستاره استقلال به هواداران

بهترین بازیکن این فصل استقلال می تواند در این تیم بماند

یکی از حواشی استقلال در این فصل به ماجرای انتقال قرضی محمد محبی از باشگاه سانتاکلارا برمی گشت. این بازیکن که بهتریین خرید استقلال بوده و بهترین گلزن این تیم هم محسوب می شود، در تابستان به جمع آبی ها اضافه شد. با این حال عدم پرداخت پول رضایتنامه این بازیکن باعث شد تا زمزمه بازگشت او به باشگاه سانتاکلارا هم به گوش برسد.

 

ستاره آبی‌ها در خصوص ماجرای قراردادش با باشگاه پرتغالی و مشکلاتی که در چند وقت اخیر به وجود آمده بود، گفت: "خداراشکر آن مشکل با پیگیری‌های مدیران باشگاه حل شد و من می‌توانم در خدمت استقلال باشم. من همه تمرکزم را روی فوتبال گذاشتم و می‌خواهم از هرگونه حاشیه دور باشم."

 

بدون شک این بهترین خبر ممکن از طرف ستاره استقلال در این فصل به هواداران این تیم بود و آن‌ها از بابت ماندن محبی تا پایان فصل خیالشان راحت است.

 

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: