پیراهن‌های مسی ناموجود شد
1401/09/26

پیراهن‌های مسی ناموجود شد

درخواست بی سابقه پیراهن‌های آرژانتین با نام و شماره مسی، کمپانی آدیداس را با چالشی بزرگ روبرو کرده است.

پیراهن‌های لیونل مسی در سراسر جهان به فروش رفته و اگر برای خرید آن در حال حاضر پای به یکی از فروشگاه‌های رسمی آدیداس بگذارید با این پیام روبرو خواهید شد: "پیراهن شماره 10 آرژانتین (مسی) تمام شده... لطفا سوال نفرمایید!" این شرایط در همه جا، از بوئنوس آیرس گرفته تا مادرید، دوحه، توکیو و ... حکمفرماست.

 

از کوچکترین تا بزرگترین سایز، زنانه یا مردانه  هیچ فرقی نمی کند، موجودی پیراهن لئو در همه فروشگاهها ته کشیده است. راهیابی آرژانتین به فینال جام جهانی و درخشش مسی در این تورنمنت، باعث افزایش سرسام آور فروش پیراهنی شده است که قبلاً یکی از محبوب‌ترین پیراهن‌ها در سراسر جهان بود.

 

کارگران این برند آلمانی بیشتر از ساعت کاری معمول کار می کنند تا در صورت قهرمانی آرژانتین در جام جهانی در روز یکشنبه، لباس این تیم و مسی در تمامی نقاط جهان در اسرع وقت در دسترس قرار گیرد. علاوه بر این، پیراهن‌هایی برای جشن احتمالی با طرحی شخصی تر از چهره مسی در صورت قهرمانی در جام جهانی آماده می‌شود.

 

 

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: