سویا در منطقه سقوط لالیگا با بدترین شروع تاریخ
1401/08/09

سویا در منطقه سقوط لالیگا با بدترین شروع تاریخ

سویا در هفته دوازدهم لالیگا حتی یک برد خانگی هم نداشته است.

سویا بدترین شروع خانگی‌اش در لالیگا را داشته؛ با گذشت 12 هفته، آن‌ها فقط موفق به کسب سه تساوی در خانه شده‌اند.

 

به نقل از نشریه موندو دپورتیوو: تساوی خیرونا در سانتیاگو برنابئو مقابل رئال مادرید باعث شد سویا در رده هجدهم جدول و منطقه سقوط لالیگا قرار گیرد.


آن‌ها در شش بازی خانگی‌شان تا این‌جای فصل، فقط سه تساوی کسب کرده‌اند و این بدترین شروع تاریخ آن‌ها در بازی‌های خانگی بوده است. شکست خانگی روز شنبه مقابل رایو وایکانو باعث شد تنش‌ها میان هواداران و روسای این باشگاه بیشتر شود.


هواداران مایل به اخراج خولن لوپتگی و روی کار آمدن خورخه سمپائولی نبودند و سرمربی آرژانتینی سویا نیز نتوانسته اوضاع متفاوتی نسبت به دوران لوپتگی رقم بزند. هواداران در سانچز پیسخوان، همواره شعار «کاسترو استعفا» را سر می‌دهند و خواستار استعفا رییس باشگاه خود هستند. حتی مونچی، مدیر ورزشی سویا نیز از حملات لفظی هواداران در امان نمانده است. 

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: