هزینه راه اندازی سیستم VAR برای باشگاه ها
1401/08/04

هزینه راه اندازی سیستم VAR برای باشگاه ها

بر اساس اعلام سازمان لیگ تامین هزینه تجهیز استادیوم‌ های ایران به تکنولوژی کمک داور ویدیویی بر عهده باشگاه‌ها است.

خداداد افشاریان (رییس کمیته داوران) در این‌باره گفت: سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال در این زمینه تنها کارهای اجرایی را انجام می‌دهند و خرید این تکنولوژی و نصب آن در استادیوم‌ها بر عهده باشگاه‌ها است.

 

در این صورت هزینه VAR برای تیم‌های استقلال و پرسپولیس نصف می‌شود چراکه استادیوم خانگی استقلال و پرسپولیس یکی است. البته دیدارهای خانگی تیم ملی هم در این استادیوم برگزار می‌شود و باید منتظر ماند و دید که در مسیر تامین هزینه‌های تجهیز استادیوم آزادی به تکنولوژی کمک داور ویدیویی فدراسیون فوتبال هم به تیم‌های استقلال و پرسپولیس کمک می‌کند یا خیر.

 

خداداد افشاریان در این باره وعده داده، اگر همه چیز به خوبی پیش برود در هفته‌های پایانی فصل جاری این تکنولوژی در فوتبال ایران به‌کار گرفته خواهد شد.

 

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: