حضور زودهنگام سه بازیکن ملی پوش در قطر
1401/07/30

حضور زودهنگام سه بازیکن ملی پوش در قطر

سرمربی تیم ملی موفق شد در مذاکره با باشگاه‌های قطری که بازیکنان تیم ملی را در اختیار دارند، مجوز حضور زودهنگام آنها را در اردوی تیم ملی دریافت کند.

در فاصله کوتاهی که تا جام جهانی باقی مانده است و با توجه به حضور دیرهنگام کارلوس کی‌روش روی نیمکت ایران، سرمربی پرتغالی قصد دارد با سود بردن از تمام پتانسیل‌ها، شرایط حضور موفق ایران را در این رقابت‌ها فراهم سازد.

 

سرمربی تیم ملی که چندی پیش با حضور در قطر و اردوی تیم‌های الاهلی و الوکره، وضعیت سه بازیکن ملی پوش ایرانی این تیم‌ها (شجاع خلیل زاده، محمدحسین کنعانی زادگان و امید ابراهیمی) را زیر نظر گرفته بود. او موفق شد با توجه به تعطیلی لیگ قطر به واسطه رقابت‌های جام جهانی، موافقت اعضای فنی و مدیریتی تیم‌های الاهلی و الوکره را برای حضور زودهنگام سه بازیکن ملی پوش ایرانی را در اردوی آماده سازی دریافت کند.

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: