رئال مادرید اجازه نداد هامس به اتلتیکو مادرید بپیوندد
1399/04/05

رئال مادرید اجازه نداد هامس به اتلتیکو مادرید بپیوندد

هامس قصد داشت به نیمه دیگر شهر مادرید نقل مکان کند ولی چنین اتفاقی نیافتد.

خوان کارلوس رسترپو، ناپدری هامس رودریگز گفت، این بازیکن کلمبیایی در تابستان گذشته مایل بود به اتلتیکو مادرید ملحق شود. 
 
به گزارش مارکا، تابستان قبل هم ناپولی و هم اتلتیکو مادرید دنبال هامس بودند اما دل هافبک پیشین موناکو در پایتخت اسپانیا گیر کرده بود.
 
رئال مادرید اجازه نداد هامس به اتلتیکو مادرید بپیوندد
 
رسترپو در مصاحبه‌ای با رادیو مارته گفت:
 
 هامس اگر مجبور به جدایی (از رئال مادرید) بود، ترجیح می‌داد راهی اتلتیکو مادرید شود. این به معنی علاقه نشان ندادن سایر باشگاه‌ها به او نیست. او از نظر شخصی در اسپانیا راحت است و برای انتقال به کشوری دیگر متقاعد نشده بود. گفتگوهایی جریان داشت. احتمالا با بازی دوستانه (رئال مادرید و اتلتیکو مادرید) در تابستان مرتبط بود. اما در نهایت رئال مادرید به دنبال حکمرانی در اسپانیا و جهان است.
آن‌ها هنوز هامس را بازیکن مهمی برای تیم می‌دانستند و تصمیم گرفتند او را نفروشند. این تصمیم نهایی آن‌ها بود. هامس هیچ مشکلی با ناپولی ندارد. اگر به ناپولی نرفت، فقط به خاطر این بود که شرایطش مهیا نشد. وقتی اتلتیکو پا پیش گذاشت، او به دلایل متعدد آن گزینه (رفتن به ناپولی) را همراه سایر گزینه‌ها کنار گذاشت. 

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: