رقابت بارسلونا با لیورپول برای جذب مدافع برزیلی
1399/01/24

رقابت بارسلونا با لیورپول برای جذب مدافع برزیلی

دیگو کارلوس یکی از بهترین خریدهای فصل سویا محسوب می‌شود. مونچی مدیر ورزشی سویا او را با 15 میلیون یورو از نانت به خدمت گرفت و این بازیکن تنها دو بازی تیمش را یکی به دلیل محرومیت و دیگری به دلیل در پیش بودن بازی حساس در لیگ اروپا و استراحت دادن مربی از دست داده است.
 
هفته گذشته رسانه‌های انگلیسی خبر از تمایل یورگن کلوپ سرمربی لیورپول برای جذب دیگو کارلوس داد و در حالی که شایعاتی مبنی بر علاقه رئال هم به گوش می‌رسد، دیاریو اسپورت نشریه نزدیک به باشگاه بارسلونا ادعا کرد که بارسا نیز جذب دیگو کارلوس را هدف قرار داده است.
 
رقم فسخ او 70 میلیون یورو است ولی در وبسایت ترانسفرمارکت، ارزش او 35 میلیون یورو تخمین زده شده است.
 
بارسا پس از ناکامی در جذب دی‌لیخت و جدایی تودیبو در زمستان، نیاز به جذب یک مدافع میانی جدید را حس می‌کند و با توجه به بازی‌های خوب کارلوس در سویا و ارتباط فوق‌العاده دو باشگاه، این انتقال محتمل به نظر می‌رسد. برخی منابع نیز خبر از تمایل بارسا و سویا برای معاوضه راکیتیچ و کارلوس داده‌اند.

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات: