فوتبال باز

بررسی هفته پنجم لیگ برتر ایران
1401/06/14

بررسی هفته پنجم لیگ برتر ایران

لیگ برتر ایران امروز با انجام ۷ بازی وارد هفته پنجم می‌شود.

نویسنده: محمد کریمی (تحلیلگر ورزشی)

 

لیگ برتر ایران امروز با انجام ۷ بازی وارد هفته پنجم می‌شود. پس از انجام بازی‌های این هفته، لیست بازیکنان دعوت‌شده به اردوی تیم ملی توسط دراگان اسکوچیچ معرفی خواهد شد. از همین‌ رو بازیکنان انگیزه مضاعفی برای درخشش دارند. 
 
هوادار در ورزشگاه دستگردی میزبان پرسپولیس است. پرسپولیسی‌ها در این بازی برای شکستن طلسم نبردن هوادار پا به میدان می‌گذرانند. از آن سو هوادار با سرمربی و کادر فنی جدید، برای گرفتن امتیاز کامل به مصاف پرسپولیس می‌رود. حضور مظاهر رحیم‌پور و داود فنایی (که فصل گذشته در کادر فنی پرسپولیس حضور داشتند) در کادر فنی هوادار از نکات قابل‌توجه این مسابقه است. این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود. موضوعی که با اعتراض یحیی گل‌محمدی در کنفرانس خبری پیش از بازی همراه بوده است. 
 
دربی اصفهان دیگر بازی مهم این هفته است. شاگردان ژوزه مورایس برای جبران شکست تلخ هفته گذشته مقابل فولاد، با انگیزه بیشتری پا به میدان خواهند گذاشت. ذوبی‌ها که تاکنون ۴ تساوی کسب کردند نیز، به دنبال برد در دربی اصفهان هستند.
 
دو تیم خوزستانی صنعت‌نفت آبادان و نفت مسجدسلیمان نیز یکی از دربی‌های خوزستان را برگزار می‌کنند. این دو تیم وضعیت جالبی را در جدول دارند. مسجد سلیمانی‌ها با ۵ امتیاز در رده هفتم قرار دارند اما صنعت‌نفتی‌ها با ۴ امتیاز در رده سیزدهم حضور دارند.
 
تراکتور در شهر اراک به مصاف آلومینیوم این شهر می‌رود. تراکتوری‌ها همچنان به دنبال نخستین بردشان در این فصل هستند اما مقابل شاگردان رحمتی کار راحتی ندارند. 
 
تیم مدعی فولاد در فولاد آرنا میزبان مس رفسنجان است. فولادی‌ها برای تثبیت صدرنشینی در کنار پرسپولیس، نیاز مبرم به این برد خانگی دارند. 
 
گل‌گهر سیرجان-ملوان، نساجی-مس کرمان دیگر بازی‌های این هفته هستند. 
 

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات:
1402/09/05
47 روز تا جام ملت‌ های آسیا 2023

47 روز مانذه تا برگزاری جام ملت‌ های آسیا 2023

1402/09/01
انتخاب جایگزین مرادمند و جدایی مدافع طلایی پوشان

باشگاه فولام می‌خواهد به ژائو پالینیا هافبک 28 سال...

1402/09/01
برترین گلزنان ملی در قاره اروپا

کریستیانو رونالدو با ثمر رساندن 128 گل بهترین گلزن...

1402/09/01
شماره ۲۱ در زمین تاشکند احمدنور نبود!

در دقایقی از بازی ایران مقابل ازبکستان، غیبت احمد ...

1402/09/01
غم‌انگیزترین عکس ایران پس از حذف

ملی پوشان نوجوان ایران با حسرت به زمین مسابقه پس ا...

1402/09/01
تعلل عجیب در معرفی سرمربی جدید پیکان!

مدیران باشگاه پیکان ساعت به ساعت بر تعداد گزینه‌ها...

1402/09/01
درخواست مهم استقلال برای دربی 102

باشگاه استقلال خواهان تقسیم سهمیه تماشاگران به صور...

1402/09/01
پیش‌روی علی مبخوت در لیست تاریخی

تیم ملی امارات با گلزنی علی مبخوت در دیدار برابر ب...

1402/09/01
کاتانچ مقابل ایران به نقطه جوش رسید

سرکو کاتانچ سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان مقابل ا...

1402/09/01
کناره‌گیری غیر منتظره سرمربی تیم قهرمان ژاپن!

اوراوا ردز دایموندز روز سه‌شنبه اعلام کرد که سرمرب...

1402/09/01
ترابی خیال قلعه‌نویی را راحت کرد!

ستاره ملی‌پوش پرسپولیس نمایش کم‌نقص و موثری در دید...

1402/09/01
نارضایتی بازیکنان یونایتد از تمرینات سخت تن‌هاگ!

چند بازیکن ارشد منچستر یونایتد معتقدند برنامه تمری...